Notifications
Clear all

Накратко за закона за привличането


make.dreams.wishes@gmail.com
(@make-dreams-wishesgmail-com)
Member Admin
Joined: 2 years ago
Posts: 98
Topic starter  

За първи път понятието „Закон за привличането“ се използва в издание на Ню Йорк Таймс през 1879 г. Дефиницията за този метод, е че представата за крайната дестинация, до която искаме да стигнем, премахва препятствията до достигането и.
Законът за привличането става широко популярен след излизането на филма «Тайната, през 2006 г., чийто сценарист и продуцент, а също и писателка на мотивационна литература е Ронда Бърн.

Законът за привличанетео се изпълнява чрез три стъпки:

Първата е да Поискаш/разбери какво искаш и го поискай от Вселената/, втората да Повярваш/чувствай се и се дръж така сякаш вече имаш това, което желаеш/ и третата е да Получиш/Бъди отговорен да го получиш/.

Важното е, да вярваш, да имаш безгранична вяра към Вселената, защото тя ще ви пита не какво искате, а като какви се чувствате и съответно ще получите, това което излъчвате. Позволете си да имате всичко, за което мечтаете използвайки този метод. Аз го прилагам 15 години и със сигурност мога да ви убедя, че животът ви ще се промени към много по-добро, ако се научите да мислите позитвно и да излъчвате позитивни емоции към Вселената. Осмелете се да мечтаете, независимо в каква ситуация сте в момента и колкото и объркан да е вашия живот- подредете мислите си, изхвърлете ограничаващите убеждения, заменте ги с позитвните, дайте шанс на подсъзнанието да се промени и започнете да променяте действителността. Защото животът е прекрасен, един дар, който сте получили от Висшите сили и вие сте тук, за да допринесете за развитието на нашата планета и да оставите най-доброто от себе си за идващите поколения!

 

 

Бъдете смели! Дарявайте и получавайте любов

по пътя на осъществяването на

вашите желания и мечти!

Просто си пожелайте нещо още сега и то ще се сбъдне!

 

Стоянка Филина,2020

https://www.lulu.com/en/en/shop/stoyanka-filina-and-plamena-gogova/make-a-wish-and-it-will-come-true/paperback/product-d8rn72.html?page=1&page


Quote
Share: