Notifications
Clear all

Стъпки за реализиране на желания


make.dreams.wishes@gmail.com
(@make-dreams-wishesgmail-com)
Member Admin
Joined: 1 year ago
Posts: 98
Topic starter  

Стъпки за реализиране на желания

Първа стъпка

 

Купете си най-красивата тетрадка или дневник, с най-цветните корици и по възможност с жълти страници /ако не намерите купете тази, за която сърцето ви подсказва, че е вълшебна/,набавете си също жълти листове и магически химикал с червено мастило /защо е магически- пояснявам защото той ще сбъдва желания, които сте написали с него/. Химикалът и красивата тетрадка, а както и жълтите листове са напълно обикновени, лесно достъпни за нас в наше време, които можете да закупите виртуално или реално във всеки специализиран магазин, но фактът, че ще ги изпозвате с определена цел ги прави вълшебни и сакрални. Така, че това са вашите първи инструменти за сбъдване на дългоочаканите ви желания.

Важно: желанията се изписват на ръка с красивия ви почерк!

Втора стъпка

След като вече сте избрали и закупили горепосочените пособия можем да направим втората стъпка, а именно да напишем 100 желания. И тук вече дочувам вашите думи. Започват с“ О, това са прекалено много желания!“, продължават с „Ами, аз не мога да измисля такъв брой!“ и завършват с „Не ми се пише!“

Позволете ми да се намеся, за да ви напомня, че имате несбъднати желания и каква е първата причина – ОТЛАГАНЕ!!! Отлагате да искате, да работите и да мечтаете!

Само, че аз ще ви върна обратно в реалността и ще ви напомня, че вие сте тук не да мрънкате и да мързелувате, а да работите заедно с мен и да сбъднем вашите желания, за да живеете животът на вашите мечти! Защото всеки един от нас е дошъл на тази планета по съвършен начин, всички ние сме уникални и съвършени същества, които притежаваме сила и мъдрост и способност да изпълним мисията си, за да оставим на идните поколения частица от нашето пребиваване, тук , на тази прекрасна Планета – наречена Земя!

Така, че не ОТЛАГАЙТЕ повече сбъдването на вашите желания, а седнете и ги запишете във вашия дневник. Не бързайте, пишете бавно и съсредоточено, дайте си време, няколко дни или седмица, вслушвайте се във вашия вътрешен глас и интуиция. Душата ви копнее за толкова много неща, позволете й да ви се довери!

Пишете всичко, което ви идва наум! Позволете си да мечтатете! Отворете канала на вашите мечти! Дерзайте!

Важно: Формулирайте желанията си само в сегашно време!

 

Трета стъпка

След като вече сте готови с вашите 100 желания, можем спокойно да преминем към следващия етап, а именно да изберем 10 желания, които най-много ни резонират в момента и които искаме да осъществим най-бързо / в рамките на 1 година/.

Тук отново ще има недоволни и мрънкащи. Дочувам реплики от рода на – „И защо ни беше да пишем 100 желания?“, „Как да избера само 10 желания? Искам да се сбъднат всичките?“

Пояснявам – пишат се 100 желания, защото това разширява кръгозора ви и ви учи да желаете без граници, без ограничения и да искате- смело, без вина, без срам!

Защо трябва да изберем 10 желания – защото ще работим за тяхното сбъдване, защото е необходимо да съсредоточите енергията си върху тях и да не разпилявате. Разберете, ние сме изградени от енергия и за да имате положителен резултат е необходимо да вибрирате на положителна честота, а реализирането на желанията е процес, който изисква усилия и много енергия. Можете да работите и със 100 желания, но това ще отнеме много време и енергия и е възможно в един момент да се отчаяте и да си кажете, че нищо не е така, както искате и тогава ще изпаднете в другата крайност – ще вибрирате по негативен начин, което само по себе си ще ви съботира във вашата мисия и резултатите няма да са положителни.

Затова, нека да си изберем само 10 желания и да работим върху тях. Не бързайте, четете бавно и усещайте как тялото реагира на всяко едно желание. Вибрацията и вашата интуиция ще ви подскаже кое желание да изберете. Успех!

 

Четвърта стъпка

След като вече сте избрали десет най-значими за вас желания е моментът, в който ще трябва да ги преработим. Желанията се пишат в сегашно време, без частичка НЕ И БЕЗ. Пишат се все едно вече се е сбъднало избраното желание. Можете да започнете с думите ИСКАМ или ЖЕЛАЯ, но това, което съм се убедила в моята практика, е че желанията се сбъдват по-бързо, когато започнем изречението с БЛАГОДАРЯ. Тъй като думата БЛАГОДАРЯ притежава особена вибрация, Вселената чува по-ясно и по-бързо. Разбира се, писала съм и с ИСКАМ и ЖЕЛАЯ и трябва да призная, че това работи. Нека всеки да избере своя начин и да оформи желаните фрази. Нека все пак да дадем няколко примера

Искам /Благодаря за хармоничната и взаимна любов с моя любим мъж.

Благодаря, че/Искам да съм горд собственик на апартамент в град Поморие, България, намиращ се в тих квартал върху площ 180кв.м, на втория етаж, с прекрасна гледка към морето, с голям хол и кухня, с три спални със собствен санитарен възел, с голям балкон, с гараж от площ 30 кв.м, с прекрасни и приятни съседи.

Благодаря, че/Искам да живея в лукс и изобилие.

Това, което е още по-силно и мощно при формулиране на вашите желания е да включите участието на Вселената, като например:

Благодаря, че Вселената ми помага да получа онази червена рокля, която видяхвчера на витрината на магазина, който се намира на улица Приоритет, номер 8.

Може да използвате и фраза с АЗ - като „Аз съм милионер„, „Аз съм нова, червена кола„ и т.н. Формулировка от този вид заявява, че вие сте в единство с вашето желание и вибрацията, която излъчвате към Вселената е точна и конкретна.

Както забелязахте всяко желание трябва да е ясно написано, конкретизирано, с всички детайли и описания, за да може Вселената да разбере какво всъщност желаете да получите и да не се появят недоразумения между вас и нея.

Важно! Пишете желания, които са реално осъществими и допустими. Думите, вплетени в желанието трябва да са позитивни. Ако желаете да приключите с дългове и заеми, постоянно ще мислите за тях. Понеже полчаваме това, за което мислим. Затова вместо „връщам си дълговете„ напишете „Аз печеля достатъчно, за да задоволя всичките си потребности за месеца и ми остават, и за удоволствие“.

От особена важност е да искаме неща, които зависят от самите нас, а не от друг човек или обстоятелство, защото отговорността за нашия живот е само наша!

След като сте оформили добре вашите 10 желания е време да ги напишете на ръка /задължително/, върху жълт лист с червен химикал и да добавите дата и година като срок за сбъдване.

Може и да не посочвате срок, защото Вселената знае кога е най-добрият период за осъществяване на желаното, но определяйки времето вие настоявате пред Висшите сили, че е

необходимо да ви се съдейства в рамките на тези дни.

Веднъж оформени и красиво изписани, върху жълт лист с червено мастило, желанията се прочитат на глас и вашата задача е да усетите вибрацията на тялото си, когато произнасяте всяка фраза. Четете на глас колкото пъти е необходимо, за да усетите с всяка клетка на тялото си, енергията която се създава от вашите думи,чувства и мисли. Така ще разберете как трябва да вибрирате за всяко едно желание! Определете сами за себе си вашите емоции и си ги запишете. Те ще ви помагат занапред. Запомнете – Вселената е чувстваща, тя изпълнява не това, което желаете, а което чувствате т.е начина, по който вибрирате е сигналът, който се улавя от Вселенския поток и сбъдва желаното!

 

Пета стъпка - Визуализация

Прочетете на глас едно ваше желание, опитайте се да го задържите във вашето съзнание, позволете на ума ви да го проумее и ако той го отхвърля, значи на подсъзнателно ниво вие имате съмнения и страхове за неговото сбъдване. Необходимо е да настроите вашите мисли положително и да визуализирате сбъдването на желаното. Представете си, че вече се е сбъднало. Вие сте в новата си къща, кола или в сградата на новата ви компания и сте успял и заможен човек. Какво виждат очите ви през прозореца, как се чувствате, кой е до вас, как сте облечени и какво правите в този момент от бъдещето. Визуализирайте до най-малката подробност и почувствайте със сетивата си този съкровен миг от вашия нов живот. Седнете върху коженото канапе в кабинета ви и усетете мириса на скъпа кожа или докоснете волана на новата си червена кола, почувствайте се освежен в големия си басейн с кристално чиста вода, намиращ се в градината на новата ви къща. Е, успяхте ли? Ако не се получи от първия път не се отчайвайте. Продължавайте да работите с мислите и вашето съзнание докато успеете да създадете картината на желания ви живот и да се впишете в нея с всичките си сетива. Почувствайте най-красивата си мечта, отворете всяка клетка на тялото и дишайте смело, защото емоциите усилват вашата енергия и това е начинът, по който вие изпращате сигнали до Вселената, че сте готови да получите вашия подарък. И тя ще ви отговори по подобаващ начин. Ще ви изпрати сигнали – хора, събития или обучение, които ще очертаят пътя за постигане на вашата цел. Визуализацията се прави всеки ден, за всяко едно желание поотделно, като е добре да се работи в продължение на 28 дни, и най-добре вечер преди заспиване и сутрин преди събуждане. Техниката е напълно проверена и работи безотказно.

 

Шеста стъпка - Чистене

За да изпратите положителни сигнали към Вселената във вашето тяло не трябва да има никакви блокажи на енергийно ниво. За целта е необходимо да направите почистване на емоциите. Или с други думи вие се нуждаете само от положителни мисли. Това, обаче в реалния свят е трудно да се постигне, понеже ежедневието ни среща с най-различни хора и събития. Всичко това предизвиква у нас различни емоции – страх, вина, срам, гняв, болка. И когато не им обърнем внимание навреме и не ги почистим от съзнанието си, те остават там и хората свикват да живеят с негативната енергия, която постепенно ги обладава и идва един момент, в който си даваме ясната представа, че ние сме се променили с времето и тази промяна не е положителна. И точно тогава започват катаклизми в живота ни. Случват се на пръв поглед не толкова приятни неща в ежедневието. Ако не обърнем внимание започват все повече беди, с нас или наши близки, с който сме пряко свързани до момента, в който негативната енергия ни обладава и душата отказва да живее в това тяло и напуска нашата планета. Много е важно да умеем да усещаме какви са нуждите на нашето тяло, не само от редовните ядене, спане или почивка, но и необходимостта от разчистване на онези негативни емоции, които ни пречат да се развиваме. Защото именно те са корена на нашите неуспехи в живота. Не може човек, който е в емоционален баланс да не живее живота на неговите мечти! Невъзможно е! Защо? Защото енергията в тялото на такъв човек протича с лекота и той сбъдва всичко желано само със своите положителни мисли. И забележете положителните мисли са много по-силни и трайни от отрицателните!

Какво можем да направим, за да постигнем емоционален баланс, който ни е необходим за постигането на нашите цели?

Има много начини да изчистим съзнанието си от негативните емоции. Вие трябва да изберете един или да работите с няколко, но постепенно. Не може да сте трупали с години болка, гняв, обида или тъга и да ги премахнете само с едно движение на ръката. Изисква се време, но е постижимо.

Започнете да водите своята „Книга на емоциите“. В края на всеки ден записвайте вашите емоции. Какви бяха те? Как ги предизвикахте? Кои ситуации ви нараняват и кои ви правят щастливи? Какъв беше вашият урок за днес? Как ще изчистите негативното за днес? Как ще запазите положителното от деня?

Пишете в продължение на три месеца и ще видите как ще се промени вашият живот, защото вече ще познавате добре вашите емоции и ще ги контролирате.

Как да се освободим от негативните емоции?

Гневът е един от най-мощните разрушители на нашата енергия. Затова трябва да се научим да прощаваме и освобождаваме негативните емоции и силата на мислите ще привлича желаното много по-бързо. Песимизмът и вътрешното неудовлетворение също оказва отрицателно влияние на нашето енергийно ниво. Можете да простите за всяко негативно чувство, да му благодарите и да го освободите. Медитирайте колкото се може по-често.

Използвайте методът Хоопонопоно и неговата мантра Съжалявам ! Прости ми ! Обичам те! Благодаря! Хоопонопоно е древна хавайска техника, която дава възможност да се справим с абсолютно всяка нехармонична ситуация в живота ни:конфликти, болести, несполуки. Хоопонопоно – метод за постигане на благополучие, здраве, душевен мир и всичко, за което мечтаете. Описана е в книгата “ Абсолютна неограниченост„ от Джо Витале и Д-р Хю Лен.Техниката се изразява в повтаряне /с изцяло поемане на отговорност и вникване в проблема/ на следните думи:

Съжалявам ! Прости ми ! Обичам те! Благодаря!

Обичам те“ е най-простият и гениален инструмент, който изчиства натрупаните блокажи, страхове и негативна енергия в колективното съзнание, освобождава енергията ни и ни връща в състояние на абсолютна неограниченост.

Направете разчистване на вашето пространство – дом, личен компютър, личен мобилен телефон, лична електронна поща и личен автомобил. Законът на Вселената, е че тя не търпи празно място. Целта на това упражнение е да се сбогувате със старото и да освободите място за новото. Ако чакате нова любов, но все още страдате по своя бивш/а любим/а не можете привлечете достоен за вас кандидат/ка. Затова се освободете от мислите и спомените си с този човек. Простете, благодарете и го пуснете да си върви по своя път. Има и още нещо. Ако след това упражнение, въпросният човек се завърне във вашия живот, има вероятност емоциите,които сте излъчвали към него/нея да са били по-скоро негативни/ причинени от недоразумения, ревност, тъга, гняв, обида или страх от загуба, страх от обвързване/ и това е било пречка да развиете вашата връзка. Сами преценете дали да продължите с него/нея или да сложите окончателно край. Във всички случаи освобождаването на пространство в живота ви ще доведе новото начало!

Време е да се радвате на живота и да изпитвате благодарност за всеки един миг от него!

 

Седма стъпка - Как работите за сбъдването на вашето желание

Необходимо е да направите поне три стъпки, за да активирате програмата за започване на сбъдването. Ако сте си пожелали нова къща- разгледайте цените, условията за закупуване или поне си определете коя къяа искате да получите. Ако е желана дестинация – разгледайте самолетните билети, посетете сайтовете на туристически агенции или се разходете виртуално до желаното място. Започнете да визуализирате желанието си, колкото се може повече пъти на ден и си представяйте само крайната цел. Не определяйте как ще се случи и какъв е пътя за сбъдването. Това не е вашата работа, това е работа на Вселената. Вие си преставяйте само крайния резултат. Направете си „Дневник на благодарността“ и в него записвайте по три-четири неща, за които сте благодарни от вашия нов живот т.е представяйте си, че вече сте получили новата си къща или мечтаната почивка и го запишете - „Благодаря за новата, просторна, уютна къща!“, „ Благодаря за седмичната ми почивка на Малдивите!“ Започнете да чувствате, че живеете животът, за който мечтаете!“

из книгата "Пожелай си нещо и то ще се сбъдне", С. Филина

https://makeawishnwillcometrue.com/

https://www.lulu.com/en/en/shop/stoyanka-filina-and-plamena-gogova/make-a-wish-and-it-will-come-true/paperback/product-d8rn72.html?page=1&pageSize=4

 

 

 

 

 

 


Quote
Share: