Notifications
Clear all

7 правила точно да формулирате желанията си, така че да се сбъднат


make.dreams.wishes@gmail.com
(@make-dreams-wishesgmail-com)
Member Admin
Joined: 2 years ago
Posts: 98
Topic starter  

7 правила точно да формулирате желанията си, така че да се сбъднат

https://blitz.bg/lyubopitno

Торнадото от мисли, които се въртят в главата ни, не могат да бъдат зафиксирани от Вселената като наше желание. Затова желанията трябва да се формулират правилно и тогава те по-бързо и точно се сбъдват.
 

ПРАВИЛО 1

 

Желанието трябва да се запише
Колкото и да е странно, но това действително е проблем. „Искам да имам свой дом“ – правилно ли е написано? Оказва се, че принципно не е коректно! Проблемът е, че такова желание се изпълнява винаги, но въпросът е кога. Тоест желанията без точни срокове са безсмислени. Затова идва ред на следващото правило.

ПРАВИЛО 2
Желанието трябва да има дата или период на изпълнение
Например „През март 2018 г. ще си купя голям LCD телевизор“. Ако напишете „Ще си купя телевизор“, това ще е погрешно, защото написаното ще се сбъдне, но не в периода, когато ви е нужно. Тогава запомнете поредното правило.

ПРАВИЛО 3
Правилното желание винаги се пише в сегашно време
С други думи, вместо „Ще отида на почивка на Гърция“, трябва да се ето на вашите мисли в реалността се усилва.
Друга често срещаща се грешка: „Не искам да бъда беден“. Отново погрешна формулировка! И за това си има основателни причини. Първата: Вселената не възприема частичката „не“ или които и да е други отрицателни думи. Вие казвате: „Не искам да бъда беден“, а тя, Вселената, игнорирайки частицата „не“, получава посланието „Искам да бъда беден“. Другата причина е, че обикновено привличаме към себе си това, за което мислим. И казвайки: „Не искам да бъда беден“, ние автоматично мислим за бедността, а произнасяйки: „Искам да бъда богат“ – за богатството. Затова не забравяйте и следващото правило.

ПРАВИЛО 4
Забранява се използването на частицата „не“ и на всякакви други отрицания
Още една важна забележка: при писането на желанието трябва да се използват повече подробности за това, за което мечтаете. Оттук произтича следващото правило.

ПРАВИЛО 5
Повече подробности и емоции
Ако става дума за пътуване до Гърция, с няколко думи опишете плажа, хотела. Ако мечтаете за нова кола, посочете основните й характеристики. Обезателно опишете чувствата, които ще ви завладеят, когато желанието ви се изпълни.
Освен това е много важно изпълнението на вашето желание да не причини вреда на други хора. И тогава се формира поредното правило.

ПРАВИЛО 6
Всяко написано желание трябва да завършва с фразата амулет
„Нека това или нещо по-хармонично влезе в живота ми, донесе радост и щастие на мен и на всички, за които се отнася това желание“. Обърнете внимание на формулировката „или нещо по-голямо“. Желаейки нещо конкретно, не е нужно да ограничавате Вселената в нейните усилия да ви помогне. Може би нашият свят ви смята за достоен да почивате не в Гърция, а на Лазурния бряг или на Хаваите.
И така, желанието е ясно формулирано и записано. Всичките 6 правила са спазени точно. Какво следва? Трябва спокойно да оставите желанието си на Вселената и почти да забравите за него. Тревогите и натрапчивите мисли само ще пречат за неговото изпълнение. Затова има още едно правило.

ПРАВИЛО 7
Не зацикляйте върху мечтата си, а я оставете, но действайте!
Това не означава, че можете да легнете със скръстени ръце и да чакате мечтата ви да бъде реализирана. Не, не и още веднъж категорично не! Под лежащ камък вода не тече. Вселената може да ви предостави възхитителни възможности, но без вашите действия и усилия няма да се претворят в желания резултат.


Quote
Share: