Notifications
Clear all

КАК ДА ЗАБОГАТЕЕШ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА


make.dreams.wishes@gmail.com
(@make-dreams-wishesgmail-com)
Member Admin
Joined: 1 year ago
Posts: 98
Topic starter  

КАК ДА ЗАБОГАТЕЕШ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА

Да забогатеят или пък да получават стабилен доход е мечта на много хора. В новогодишната нощ сред пожеланията, които правим, задължително присъства и това за богатство, пари и кариерен ръст. Днес ще ви разкажем какво трябва да направите, за да положите основите на едно желано финансово благополучие през 2014 година.

НОВОГОДИШНИ ПРАКТИКИ

СЪВЕТ №1
ЗА ДА ИМАТЕ ПАРИ ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА, КОГАТО РЕДИТЕ НОВОГОДИШНАТА ТРАПЕЗА, СЛОЖЕТЕ ПОД ЧИНИЯ МОНЕТИ СЪС ЗЛАТИСТ ЦВЯТ. НЕКА БЪДАТ ЕДРИ МОНЕТИ, ТЪЙ КАТО ЗЛАТНИЯТ ЦВЯТ В КОМБИНАЦИЯ С ИЗОБИЛИЕ НА МАСАТА ЩЕ ПРИВЛЕКАТ БОГАТСТВО.

СЪВЕТ №2
В НОВОГОДИШНАТА НОЩ СЕ ПРЕОБЛЕЧЕТЕ ДВА ПЪТИ. ТАКА РИТУАЛНО ЩЕ ОТХВЪРЛИТЕ ОТ СЕБЕ СИ ТОВА, КОЕТО ВИ Е ПРЕЧЕЛО ДА ЗАБОГАТЕЕТЕ ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА ГОДИНА. ОБНОВЛЕНИЕТО НА ДРЕХИТЕ ЩЕ ПРИВЛЕЧЕ ПРИЯТНИ ПРОМЕНИ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА И ЩЕ МОЖЕТЕ ДА РЕАЛИЗИРАТЕ ДОРИ И НАЙ-СМЕЛИТЕ СИ ПРОЕКТИ.

СЪВЕТ №3
ПРЕД НАСТЪПВАНЕТО НА НОВАТА ГОДИНА ИЗХВЪРЛЕТЕ ОТ ДОМА СИ НЕНУЖНИТЕ ВЕЩИ - НАПРАВЕТЕ КАЧЕСТВЕНО ГЕНЕРАЛНО ПОЧИСТВАНЕ. ЩЕ СЕ ИЗБАВИТЕ ПО ТОЗИ НАЧИН ОТ НАТРУПАЛИТЕ СЕ НЕГАТИВНИ ЕМОЦИИ И ЩЕ РАЗЧИСТИТЕ ПЪТЯ ЗА НОВИ ПАРИЧНИ ПОТОЦИ И ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ.

СЪВЕТ №4
В НАВЕЧЕРИЕТО НА НОВОГОДИШНАТА НОЩ ВЗЕМЕТЕ ЧЕРВЕН ЛИСТ ХАРТИЯ. НА НЕГО СЪС ЗЕЛЕН ФЛУМАСТЕР ИЛИ ЯРКОЗЕЛЕНА БОЯ НАПИШЕТЕ СУМАТА, КОЯТО ИСКАТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ ПРЕЗ НАСТЪПВАЩАТА ГОДИНА. ПОД ТАЗИ СУМА ЗАЛЕПЕТЕ ЕДРА МОНЕТА И Я ОБКРЪЖЕТЕ С НАРИСУВАНИ МОНЕТИ И БАНКНОТИ. НАПРАВЕТЕ СВИТЪК ОТ ЛИСТА, ЗАВЪРЖЕТЕ ГО С ДВЕ ЛЕНТИ - ЗЛАТНА И ЧЕРВЕНА. ЗАКАЧЕТЕ СВИТЪКА НА НОВОГОДИШНАТА ЕЛХА. СУТРИНТА НА 1 ЯНУАРИ ГО СВАЛЕТЕ И ГО СЛОЖЕТЕ НА МЯСТО, КЪДЕТО НИКОЙ НЯМА ДА ГО ОТКРИЕ.

СЪВЕТ №5
НА НОВОГОДИШНАТА МАСА СЛОЖЕТЕ 12 ЯСТИЯ. ТАКА ВСЕКИ МЕСЕЦ ОТ НОВАТА ГОДИНА ДОХОДЪТ ВИ ЩЕ НАРАСТВА СТАБИЛНО. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЛАГАЙТЕ ЯСТИЯТА В КРАСИВИ ЧИНИИ. ИЗБЯХВАЙТЕ ПЛАСТМАСАТА И ЕДНООБРАЗНИТЕ СЪДОВЕ. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ДОХОДИТЕ ВИ ЩЕ БЪДАТ ДРЕБНИ, НЕЗНАЧИТЕЛНИ И ПАРИТЕ НЯМА ДА СЕ ЗАДЪРЖАТ В ПОРТМОНЕТО ВИ.

 

http://silatanauspeha.blogspot.com/


Quote
Share: