Notifications
Clear all

КАК ДА МЕЧТАЯ ПРАВИЛНО


make.dreams.wishes@gmail.com
(@make-dreams-wishesgmail-com)
Member Admin
Joined: 2 years ago
Posts: 98
Topic starter  

КАК ДА МЕЧТАЯ ПРАВИЛНО

https://donschool86.ru/

Правило 1. Желанието трябва да бъде написано, препоръчват много ритуали и техники за изпълнение на плана. Мисъл, очертана на хартия, придобива конкретна форма, яснота и пълнота. Това означава, че е по-лесно за нашето подсъзнание и Вселената да разберат какво всъщност искаме.

Правило 2. Желанието трябва да бъде формулирано правилно и ясно. Има достатъчно примери, когато грешната формулировка на енигмата е дала резултат, който е далеч от очакваното:

 

една дама мечтаеше да отиде на круиз. След известно време животът се разви по такъв начин, че тя наистина отиде на лайнер по целия свят ... като чистачка.

Жената мечтаеше да постави нови зъби. С нея се случва инцидент, зъбите й се избиват толкова успешно, че зъболекарят се възхищава: „Колко прекрасно бяха избити зъбите ви! Ще вмъкнем нови без проблеми. "

Двойката по никакъв начин не можеше да реши да започне ремонт в апартамента, винаги се говореше за нов фалшив таван. В един „перфектен“ момент таванът в хола се срути и неминуемо се наложи да направят спешни ремонти и нов таван.

 
 

Правило 3. Желанието трябва да има конкретна времева рамка. Ако планирате да купите къща, да направите ремонт, да купите кола, да лежите в точния период или дата. Пример: „Купувам кола през септември 2013 г.“.

Правило 4. Записваме желанието в сегашно време. „Ще си купя къща“ не е правилната формулировка. „Купувам къща през октомври 2013 г.“ е вярно.

Правило 5. Отричането и съмненията са забранени! Избягват се частици „не“ и думата „опитайте“.
Няколко примера:

 

„Не искам повече да пуша“ не е вярно, правилно е: „Ставам по-здрав всеки ден, отказвайки се от лошите навици.“

„Ще се опитам да ям по-малко от утре, за да стана по-стройна“ - не е вярно, ще бъде вярно: „Теглото ми се нормализира, имам страхотна фигура“.

„Не искам да съм самотен“ се променя на „обичам и обичам“.

Правило 6. Искреността и важността на желанието за вас лично. Желанието трябва да е ваше, а не заради татко, мама, общество.

Например: Момче записва желанието „Искам да стана известен футболист“, но повече харесва музиката. Но той наистина обича баща си, закоравял фен, който от детството изпраща сина си във футболната секция, за да го израсне в шампион.

 

Това е грешка, Вселената не може да бъде заблудена от "фалшиво" желание.

Правило 7. Желанието трябва да бъде за себе си и за себе си.

„Синът ми влезе в Московския държавен университет“, „Съпругът ми спечели джакпота“, „Дъщеря ми получи увеличение на заплатата“ - такива желания са безполезни.

Ориентирайте мечтите си към себе си: „Помагам на сина си с всички сили да отиде в колеж“.

 

Правило 8. Детайлите и емоциите са много важни... Когато записвате желанието, включете колкото се може повече подробности. Ако „купувате кола“, запишете цвета, модела и т.н. Представете си как се чувствате, когато купувате кола. И също ги запишете.

 

Пример от реалния живот: млада дама мечтаеше за цифров фотоапарат. В списание със снимки тя избра модел, записа всичките си характеристики в желанието си и залепи снимка на устройството. След кратко време тя оказа сериозна услуга и в знак на благодарност й бе връчена камера с точно ТОЗИ модел, която тя описа в желанието си.

Просто съвпадение? Едва ли.

Правило 9. Визуализация на желаното. Представете си мечтата си до най-малкия детайл, така че желанието да бъде изпълнено възможно най-точно.

Правило 10. Отнема време, за да се изпълни желанието... Обикновено поне 21 дни. Бъдете търпеливи и помогнете на вашето подсъзнание и Вселената с конкретни действия. Ако се стремите да отворите собствен бизнес, но нямате достатъчно знания, ангажирайте се със самообразование в тази област.

 

Правило 11. Етични желания. "Иска ми се да мога да ограбя банка, за да забогатея." "Искам да стана началник на отдела, само ако Егорич би бил изпратен да се пенсионира." Такива желания могат да се обърнат срещу тези, които ги правят. В крайна сметка злото винаги се връща, дори говорено в мисли.

Правило 12. Кажете желанието си преди лягане и сутрин веднага след събуждане... Повече за техниката на самохипнозата.

Правило 13. Направете символ за напомняне, гледайки коя, ще си спомните за вашата загадка и отново ще представите картина-визуализация.

Правило 14. Трябва да има едно желание. Ако имате много желания, тогава най-силното ще бъде изпълнено или нищо няма да бъде изпълнено. Така че изберете най-важното. Прочетете повече за това как да пожелаете едно по едно във видеото в края на статията.

 

Правило 15. Сигурност на желанието за околния свят.

Завършете всяко желание, което пишете, с фразата:

 

„Нека замисленото или нещо повече да влезе хармонично в живота ми, да донесе щастие и радост на мен и на всеки, когото желанието докосва“.

Думите „нещо повече“ дават на Вселената свобода за вас. Може би Светът ще ви даде възможност да се отпуснете на брега не на Черно, а на Червено море.

Когато желанието ви се сбъдне, не забравяйте да изразите благодарност към всички участници в процеса, като започнете от себе си и завършите с Висшата сила, която прие и изпълни вашата поръчка.


Quote
Share: