Notifications
Clear all

Новогодишни гадания, знаци и поличби


make.dreams.wishes@gmail.com
(@make-dreams-wishesgmail-com)
Member Admin
Joined: 1 year ago
Posts: 98
Topic starter  

Новогодишни гадания, знаци  и поличби

Яркия блясък на новогодишните играчки по елхата, гирлянди в магазините, по прозорците налепени сребристи снежинки. Познайте какво предстои? Разбира се Нова година. Даже възрастните със стаен дъх очакват ударите на часовника преди 12. И вече е първи януари – не просто дата от календара, а нова страница от живота на всеки човек. „ Какво ли ми готви бъдещето?“, с очакване се питаме ние. Но преди да търсим отговор на този въпрос, е необходимо да се подготвим за празника и да подходим с  внимание към най-ефективните новогодишни ритуали.

Новогодишни ритуали
Това са малките хитрости, с помощта на които вие можете да привлечете щастието и просперитета през следващата  година. Най-популярният ефект - „ както посрещнеш Новата година, така и ще ти върви след това“ и до днес искрено ни удивлява. Ако се веселиш от душа и сърце, после ще живееш в своето собствено удоволствие и леко ще преодоляваш всички препятствия.

Кои са новогодишните ритуали, които си струва да спазиш?

*Посрещнете празника, облечена с нова рокля. Разбира се, ако не искате редовно да попълвате своя гардеробб с нови неща, то можете да облечете и нещо по-обикновено. Всеки според потребностите си.

*Сложете в джобовете си едри банкноти. Най-добре е по две копюри и тогава през следващата година няма да се нуждаете от нищо. Ако сте облекли дрехи без джобове, то дръжте банкнотите в ръце, особено в миговете преди часовникът да отброи 12 час.

*Целунете любимия човек. Този новогодишин знак по никакъв начин няма да ви подведе. Нежна целувка в първите минути на настъпващата година ще ви помогне да укрепите вашия съюз и ще запали в него чудесната искра на страстта.

*Богата трапеза. Постарайте се на празничната ви трапеза да има много и различни ястия и ще задължително ще процъфтявате  през цялата следваща година. Ако сте се убедили, че за да се напълнят стомасите на вашето домочадие са достатъчни две-три салати и топлата, приготвена от вас храна остава и затова нямате намерение да се престаравате с готвенето, използвайте не много голямо огледало. Сложете го на подходящо място срещу масата, така че да се отразяват всички блюда от трапезата ви. Двойният ефект ще привлече двойно повече богатство за вашето семейство

*Изпратете Старата година. Преди да е настъпил първи януари, си спомнете всички най-хубави и вълнуващи събития от Старата година и искрено благодарете на Вселената за всичко хубаво и всичко лошо. Тя непременно ще ви чуе и ще ви отвърне с множество успехи във вашия живот.
*Викайте и се радвайте! След като удари 12-я час, веселете се шумно: пускайте фойерверки, викайте „ура“ или просто вдигайте шум с посудата (може да удряте с лъжица по метална купа). Тези действия ще прогонят от дома ви всички зли духове и неприятности.

Новогодишни гадания
Първият ден от настъпилата година има мощна енергетика. Непременно се възползвайте от нея, за да разгадаете своята съдба.
Новогодишни гадания от 31 декември до 1 януари. Какво бъдеще ми е подготвила Новата година? Налейте вода в не много голяма чиния и я поставете вечерта на навън (на двора или на балкона) върху червено парче плат  или лист червена хартия. Погледнете на сутринта какво се се случило – ако равномерно е покрита с лед, годината ще бъде спокойна и всичко ще върви гладко. Ако ледът отгоре е оформен като хълмчета – годината ще бъде добра и изобилна. Ако ледът е образувал вълни - чакат ви радост и тъга в равно съотношение. Ако има дълбока вдлъбнатита, това е знак за неприятности и за да ги преодолеете е необходимо да обмисляте и преценяте всяка своя стъпка.

За изпълняване на желания. Преди празника пригответе няколко малки парчета хартия и напишете на тях своите желания. Например: „да се омъжа“, „да си купя кола“, „да летя на Луната“ и т.н. Сложете листчетата под възглавницата си и на първи януари, веднага, след като се събудите, изтеглете едно от тях. Именно това желание ще се сбъдне през новата година.
Намисляме си желание в мига, в който часовникът отброява последните секунди от старата година. Това е най-класическото новогодишно гадание, но това не го прави по-малко ефективно: напишете на листче своето желание, дочакайте ударите на часовника, изгорете листчето, а пепелта изсипете в чашата си с шампанско. Трябва да изпиете до дъно виното в чашата, докато се чуват последните удари на часовника. Това е гаранция, че желанието ще се сбъдне. Не забравяйте това, което сте сънували в нощта на 31-ви срещу 1-ви. Считат този сън за пророчески.
Новогодишни гадания за 1 януари. Гадание по орехова черупка. Напълнете широк съд с вода е пуснете в него орехови черупки, във всяка от която трябва да има малък символ. Например- червено сърчице – ще срещнеш любовта, знакът на долара- ще бъде материално стабилна годината, звездичка – всяко начинание ще бъде увенчано с успех и т.н. Помолете някого да ви помогне. Заедно започнете да духате по ореховите черупки, която се приближи до вашия „бряг“, такъв късмет ще ви донесе.

Гадание по телефона.
Намислете си въпрос, който ви вълнува. Помислете за него известно време, кажете го на глас, гледайки към телефона. След това очаквате да ви звъннат. Ако се обади мъж- вашият отговор е „Да“, ако се обади жена - значи „НЕ“.

Да видим съдбата си
Вземете малко восък или парафин и го разтопете на пламъка на свещ, а после налейте втечнения восък в чаша с хладна вода. След това внимателно разгледайте какво се е получило. Получената фигурка ще ви подскаже какво ви очаква през следващата година. Например: сърце- любов, планина- подкрепа и т.н.

Автор: Анастасия Волкова

https://www.dreamland-bg.com/


Quote
Share: