Notifications
Clear all

Ритуали по Коледа и Нова година


make.dreams.wishes@gmail.com
(@make-dreams-wishesgmail-com)
Member Admin
Joined: 1 year ago
Posts: 98
Topic starter  

 

Духът на Коледа

  Коледа,време за радост,щастие и дъх на нещо,което не можем да определим с думи,но което ни кара да вибрираме по един невероятен начин.Самият въздух носи нещо специално,което кара сърцето ни да трепти в очакване.Във въздуха се усеща Божественото присъствие на Любовта.
  Легендата разкзва,че всяка година на 21 декември на планетата Земя слиза ДУХЪТ НА КОЛЕДА.
  Преди 90 000 години от далечна галактика долетяло на Земята едно прекрасно същество и кацнало на място,което сега наричаме Скандинавия.Невероятно красивото същество,изпълнено с жизнена енергия,бил УЧИТЕЛЯТ КОЛЕДА.Висок,слаб, с тяло излъчващо червено-златиста светлина,той имал способността да черпи директно от Вселенската енергия за да материализира предмети и да осъществява желания.
  Учителят Коледа си заминал,но всяка година НЕГОВИЯ ДУХ СЕ ВРЪЩА от 21 декември до 6 януари,за да дари хората със Светлина,да изпълни техните желания и материални неща.
  Духът на Коледа пристига и благославя човечеството за цялата година.НЕГОВАТА МИСИЯ Е ДА ДАРИ ХОРАТА С МАТЕРИАЛНИ НЕЩА.
  

  РИТУАЛ ЗА ПОСРЕЩАНЕ НА ДУХА НА УЧИТЕЛЯТ КОЛЕДА Е НОСИТЕЛ НА ЗЛАТИСТО-РУБИНЕНИЯ ЛЪЧ И НА МАТЕРИАЛНИТЕ БЛАГА,които той ще ни помогне да реализираме през Новата година.
  На 21,22,23 и 24 декември изпълнете следния ритуал:

1.Запалете една или няколко нечетен брой свещи със златист,червен или лилав цвят.Пригответе си кутийка или плик,в който да запазите вашите желания.Изрежете си хартиени кръгчета с диаметър 10-12 см и върху тях запишете вашите нечетен брой желания за материални придобивки.

2.Благодарете на Духа на Коледа,че всяка година идва при нас,и го помолете да изпълни сърцата,домовете ни и цялата Земя със своята енергия.

3.Припомнете си неприятностите,които сте преживели през годината,и хората,които са ви ги причинили,и им благодарете ,че с това са ви направили по-умни,помогнали са ви чрез тях и чрез преодоляване на кризите да израснете духовно.Простете на себе си и на тях за всичко,което са ви причинили.Ако ви е трудно да го направите,помолете Духа на Учителя Коледа да ви помогне да простите.

4.Започнете да пишете върху кръгчетата и подреждайте желанията си по реда ,посочен по-долу,но винаги те да са нечетен брой.Не се притеснявайте от това да искате много:
-за човечеството
-за нашата страна и народа ни
-за близките,роднините и приятелите
-нашите лични желания.Помолете най-напред за Духовни постижения и накрая за      материалните.

 АКО НЕ ПОИСКАТЕ ТОВА,КОЕТО ВИ Е НЕОБХОДИМО,ОЗНАЧАВА ,ЧЕ НЕ ВЯРВАТЕ В БОЖЕСТВЕНОТО ПРИСЪСТВИЕ В ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!!!

  За ритуала можете да запалите и благовонни пръчици.Всеки член от семейството също може да напише свои желания и да ги сложите в една обща кутийка.Когато през годината желанието ви е изпълнено,изваждате кръгчето от кутията,изгаряте го и благодарите на Бог и Духа на Коледа за изпълненото желание.


ПОЗДРАВ КЪМ УЧИТЕЛЯ КОЛЕДА И НЕГОВОЯ ДУХ

 „ В името на Твоето Всевечно Божествено Присъствие,приветствам Духа на Коледа,който пристига на тази Земя,за да ни дари и изпълни желанията ни.Добре дошъл,СВЕЩЕН КОЛЕДЕН ДУХ,приемам те в дома си,приветствам те и те бладославям.Благодаря ти,че ни носиш ЛЮБОВ,ЗДРАВЕ,ЖИЗНЕНОСТ,РАДОСТ И МИР.Отварям вратите на моя дом и сърцето си за Твоето Лъчение.Приемам те като привилегирован наш гост и ти се радвам от сърце.Искам,Приемам и Реализирам материалното изобилие,което ни носиш.”
  Започнете да изчитате едно по едно подредените желания.Помолете да се открие лекарство за СПИН,да се спре производството на наркотици и т.н. , и продължете:
  „Нека Любовта,Светлината и Разбирателството съпътстват живота ми през Новата 2012г”
  (Името ви)

*** Уточнения ***

За  нас като пишем желание - всяко е на отделно кръгче
За друг човек - на едно кръгче може да са няколко пожелания
За деца - на едно кръгче може да са няколко пожелания
За роднини - на едно кръгче може да са няколко пожелания
за Земята - на едно кръгче може са изброени всички

Ритуалът се прави 4-те дни като първия ден се пишат,но следващите дни само се препрочитат
Общата молитва се чете всеки ден и след нея желанията се прибират

На следващия 21.12/2012г/ се изваждат и тези,които са се изпълнили се изгарят,а другите се оставят пак по същия ред за следващата година.

https://www.dreamland-bg.com/


Quote
Share: