Notifications
Clear all

Техниката "Писмото на желанията", която сбъдва мечти


make.dreams.wishes@gmail.com
(@make-dreams-wishesgmail-com)
Member Admin
Joined: 2 years ago
Posts: 98
Topic starter  

Техниката "Писмото на желанията", която сбъдва мечти

https://www.edna.bg/

В края на миналия век на студенти, завършващи Харвардския университет, било предложено да участват в един необичаен експеримент. Те трябвало да отговорят на въпроса дали имат ясни цели.

Отрицателен отговор дали 84% от анкетираните, 13% имали само планове, и само 3% от анкетираните си поставили определени цели, като не само ги формулирали, но и ги записали.

Десет години по-късно били проверени резултатите от реализацията на участниците. Какво се оказало? Участниците в проучването, които имали конкретни цели, по това време постигнали повече от тези, които в момента на завършване определили ясно. А тези, които в допълнение към всичко останало, били написали целите си, постигнали феноменални успехи, а и доходи, в същото време.

Разбира се, всеки може да има различно отношение към този метод, към това тайно знание. Но се оказва, че само трябва да напишете своите желания на лист хартия.

И това не отнема никакво време, просто купете един плик и поставете в него своите записки, като не забравяйте да го запечатате. Единственото условие е да се отвори този плик с желания година по-късно. Когато това време настъпи най-вероятно вие ще бъдете изумени: много от нещата, които преди година са ви изглеждали недостижими, ще са се случили като с магия.

За да усилите ефекта на изпълнение на желанията има няколко тайни. На първо място всяко желание трябва да се формулира в утвърдителна форма. „Аз искам да живея в собствена къща“, а не „Аз не искам да живея в апартамент на петия (десети) етаж.“

На второ място, не спирайте потока на своите желания. Оставете ги да се леят като река – двете страни на листа могат да бъдат изписани.

На трето място, за всяко желание трябва да се постави конкретна дата за изпълнение. Освен това срокът трябва да е реален, защото желанията, както и плодовете, узряват за определен период от време

И накрая - най-важното условие за изпълнение на желанията – визуализация. Тази несложна практика помага да се реализират и най-невероятните планове. Същността е такава: в съзнанието си вие рисувате конкретните образи на желанията си, а това означава, че трябва възможно най-често да мечтаете и да си представяте своите желания като вече изпълнени.

Не пропускайте детайлите, повярвайте в чудото и още преди крайния срок ще разберете, че това е един от най-простите и най-достъпни начини да се изпълняват желания! Просто вярвайте в себе си и мечтите си, преследвайте целите си, работете здраво и знайте какво точно искате!


Quote
Share: