Notifications
Clear all

5 зимни ритуала за вълшебства в живота ни по Симоронски


make.dreams.wishes@gmail.com
(@make-dreams-wishesgmail-com)
Member Admin
Joined: 2 years ago
Posts: 98
Topic starter  

5 зимни ритуала за вълшебства в живота ни по Симоронски

  • Утъпкване - ако нещо ви терзае и тежи на сърцето ви, отидете сред природата на заснежена полянка, разчистете място от снега, на което да можете да пишете, напишете с пръст това, което ви тревожи и се потопете в написаното. Представете си как тревогите и неприятностите ви изчезват и се стопяват както ще се стопи напролет снегът. Много е добре ако направите този ритуал във ветровито време - вятърът бързо ще изтрие написаното от вас и ще го отнесе далеч от живота ви. На негово място той ще донесе чиста и "ненаписана" заснежена полянка!

  • Снежно писмо - можете да напишете писмо до Вселената чрез сняг. Намерете полянка със сняг, която не е "надраскана"/ неутъпкана. Изчистете я символично с клончета от ели и напишете с пръст върху снега своето желание. Можете да изпишете и само символ - "къщичка" за нов дом, "сърце" за нова любов, "човече" за бебе и т.н. Само вие знаете най-добре кой символ с какво свързвате в живота си. Покрийте "текста" с клонки от ели и си тръгнете. На следващият ден се върнете и вижте какво е останало от вашето съобщение под елите. Ако съобщението ви е покрито със сняг и клонки от ели или по някакъв начин размазано, това означава, че е достигнало до Небесната канцелария, Вселената го е прочела и изпълнението му вече е в ход. Ако съобщението си стои недокоснато или въобще е изчезнало (снегът се е стопил или някой го е развалил), значи е време да напишете ново съобщение до Небесната канцелария.

  • Пухкав ден - излезте сами или със семейството си сред природата и намерете място, където снегът е пухкав и неутъпкан. Опитайте се да уловите пухкавите снежинки във въздуха (ако вали сняг) или си направете снежни топки от пухкавия паднал сняг. Усетете лекотата и чистотата на снежинките. Почувствайте този уют и в душата си. Нека й стане топло! Споделете тази нежна пухкавост с любимите си хора. Подарете им нежност, лекота и чистота. Прегърнете ги и им прошепнете нежни и пухкави думи. Предайте им пухкавия сняг в душата. От този пухкав сняг можете да подарите и на другите хора, когато се върнете обратно в цивилизацията. Протегнете ръце високо към небето, обърнете се към Вселената и я помолете да ви дари с онези лични качества, от които имате нужда в момента или поискайте от нея нещо, от което се нуждаете най-силно. Тя ще разнесе желанието ви по цялата планета, а думите ви ще се устремят надалеко. Може някъде там, на другия край на света, да има някой, който точно в този момент се нуждае от щипка нежност, любов и красота. Изпратете му я с любов от цялото си сърце и душа! А може би тази вечер някой ще направи щастлив вас като ви изпрати своята пухкава снежна топка от любов?

  • Изпълнение на желание- ако искате да разберете дали вашето желанието ще се изпълни, можете да помолите Вселената за малко помощ и съдействие чрез снега. Вземете един предмет, който по някакъв начин свързвате с желанието си или би могъл да символизира неговото изпълнение. Напр. снимка на страната, която искате да посетите, сърце за любовта, която искате да имате в живота си, къщичка за новия ви дом и т.н. Когато намерите предмета, прошепнете му съкровеното си желание или по някакъв начин го напишете върху него (ако имате такава възможност). Намерете тихо и спокойно място сред природата, в което изкопайте дупка и заровете там предмета. Тръгнете си тихо. След 3 дни се върнете на мястото на своето "съкровище" и вижте какво се случва там. Ако предметът още е там, то отговорът на Вселената е "да" и вашето желание е в процес на изпълнение. Ако някой го е изкопал или животно го е изровило, то уви, отговорът е отрицателен и желанието ви няма да се изпълни, за ваше добро!

  • Вълшебна елха - намерете си своя "лична" елха. Желателно е да е близо до дома ви, за да имате възможност да я посещавате всеки ден. Сутрин я поздравявайте и й пожелавайте спокоен ден. Вечер я посещавайте и й пожелавайте лека и спокойна нощ. След време ще забележите, че тя ви разпознава отдалеч и клонките й започват да трептят по-особено, когато се приближавате към нея. Обикновено са необходими между 7 и 10 дни, за да се "сприятелите" с дървото. Вгледайте се по-внимателно в "приятелското" й отношение към вас след 10-тия ден. Вижте как ви посреща и изпраща. Всеки път, когато се срещате и сбогувате с нея, я прегръщайте и й говорете нежно и внимателно. Много скоро и тя ще започне да ви отвръща със същото, разклащайки клоните си за вас. Всеки ден й говорете и й загатвайте свои съкровени неща. Наблюдавайте нейната "реакция". Ако ви поръси със сняг от клоните си или ги раздвижи леко, то знайте, че тя е чула молитвите и споделеното и ще ги отправи към Небесната канцелария за изпълнение. Ако няма никаква реакция, или желанието ви няма да бъде изпълнено никога, или просто не му е дошло още времето. Когато желанието ви се изпълни, отидете да й благодарите, прегърнете я и я оставете да си почине. До следващия сняг и следващото желание!

https://www.dreamland-bg.com/


Quote
Share: